Àrees de treball

Àrea administrativa

Aquest servici és un dels més amplis i complexos que té assignada la Policia Local, ja que atén tot el tràmit administratiu intern del municipi i, a més, tot el que arriba dels diversos organismes oficials:

Trànsit

Jutjats

Policia autonòmica

Cos Nacional de Policia

Guàrdia Civil

Conselleria d'Administració Pública, etc.

 

Àrea de trànsit i circulació

En aquest camp, s'atén tot el complex món del trànsit:

Accidents amb lesionats

Danys materials

Senyalització

Estudis sobre vies

Modificació de la senyalització

Guals d'ocupació de la via pública i també col·laboració amb altres departaments Servicis, Urbanisme, etc.

A més, dins d'aquesta àrea (trànsit-circulació), incloem una altra dedicada a la formació del col·lectiu escolar en les seues diferents etapes "Educació viària"; així com campanyes orientades en aquest sentit, sobre aprofitament de la via pública, ús del cinturó i casc, circular amb ciclomotor, assegurança, etc.

 

Àrea judicial

Des d'aquest camp tan ampli, atenem tot tipus de diligències preventives, per fets delictius que s'han comés al nostre municipi, les quals, una vegada instruïdes, són remeses a l'autoritat judicial i a la Guàrdia Civil.

Aquest servici pot ser requerit pels nostres veïns en general i per aquelles altres persones que siguen víctimes d'un delicte o falta.

La Policia Local, amb objecte de donar un servici de qualitat i facilitar el tràmit de la denúncia, atén aquest servici les 24 hores del dia a la nostra central.

 

Àrea assistencial

És la policia coneguda com a mediadora en tot tipus d'afers socials i destaca en el seu suport i col·laboració amb la ciutadania en temes com:

Malalts

Trasllat de metges

Requeriment al Samu

Requeriment al bombers en casos no delictius (per exemple obertura de portes, caiguda d'arbres, rescat de persones o animals, etc.)

Altres assumptes relacionats amb urgències dins de l'àmbit familiar (localització de persones d'avançada edat, assistència inicial i orientativa en casos de maltractaments, assistència a menors, dipòsit d'objectes trobats a la via pública, etc.)

Recerca de farmàcia i de medicació urgent, etc.

Àrea d'informació i atenció a barris

Aquest servici es caracteritza perquè, en el seu conjunt, busca estar cada dia més prop de la ciutadania, ser receptor de notícies d'interés i alhora trasmetre tots els temes importants del municipi.

És, en definitiva, la policia que presta servici en el seu districte o zona (urbanització), que coneix i recull suggeriments, que trasllada deficiències de la via i que presta auxili immediat i informa el veïnat de temes d'interés municipal.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31