Busques persones per a treballar?
 

Informació general

L'Agència d' Ocupació disposa d'un registre de demandants d' ocupació integrat per personal qualificat per a la seua incorporació al mercat laboral.

Si necessites cobrir una oferta de treball, pots posar-te en contacte amb nosaltres. T'ajudarem en el procés de selecció amb personal idoni al  lloc de treball ofertat, exercint d'intermediàris sense cost algú entre ambdues parts.

Gestió de les ofertes d' ocupació 

En el moment en el qual una oferta d'ocupació es formalitza en l'Agència d' Ocupació, emplenant el model d'Oferta d'ocupació, presencial o telmàticament, procedim a realitzar el procés de selecció de personal del nostre registre de demandants d'ocupació.

Ens posem en contacte amb aquelles persones registrades que compleixen el perfil sol·licitat per l'ocupador o ocupadora, realitzant el filtre necessari per a conèixer la seua disponibilitat i interés pel lloc oferit.

A continuació, es posen en contacte ambues parts: ocupadors i ocupadores i candidats i candidates. Per a açò, hi ha dues opcions a disposició:

a) Els ocupadors i ocupadores sol·liciten l' enviament electrònic o lliurament presencial des de L'Agència d'Ocupació dels Curriculum Vitae dels candidats i candidates idònies per al lloc de treball sol·licitat i , si escau, concertar entrevista.

b) Els ocupadors i ocupadores sol·liciten que els candidats i candidates contacten directament amb els ocupadors i ocupadores per a l' enviament de Curriculum Vitae i , si escau, concertar entrevista.  

Únicament es faciliten les dades de contacte dels ocupadors i ocupadores i dels candidats i candidates idonis per al lloc, prèvia autorització de ambdues parts. En tot cas, als ocupadors i ocupadores se'ls envia electrònicament una relació de candidats i candidates remesos des de l'Agència d' Ocupació per a cobrir l'oferta d'ocupació.

Sol·licitem la vostra col·laboració per a un correcte seguiment de la mateixa, mitjançant la comunicació de la finalització del procés de selecció i la contractació del candidat o candidata.

Setmanalment, fem un seguiment de les ofertes per a mantenir-les actualitzades i evitar-vos molèsties si el lloc de treball s'ha cobert.

Presentar una oferta d' ocupació

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31