Certificat signatura digital

L'Agència d'Ocupació és Punt de Registre d'Usuari (PRU) després de la signatura del conveni amb l'Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana (Actualment Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, d'ara en endavant ACCV).

La certifació digital es el mitjà que permet garantir tècnica i legalment la identitat en Internet.

La sol·licitud del certificat digital és obligatòriament presencial i la persona que ho sol·licite haurà d'identificar-se mitjançant el seu DNI o passapot espanyol en vigor. Si no disposa d'algun d'ells o no es troba en vigor, NO PODRÀ OBTINDRE EL CERTIFICAT DIGITAL.

Certificats digitals que es poden sol·licitar a l'Agència d' Ocupació

Serveis per a la ciutadania
Certificats reconeguts en suport programari

Els Certificats Reconeguts de Ciutadà en Suport Programari emesos per l'ACCV es proporcionen en el navegador web.

Estan subjectes a les condicions d'ús, limitacions i responsabilitats establides en la Política de Certificació de certificats reconeguts en suport programari per a ciutadans i ciutadanes.

Els certificats reconeguts per a ciutadans i ciutadanes emesos per l'ACCV es poden utilitzar per:

 • Signar i xifrar de forma segura qualsevol tipus de document electrònic inclosos els missatges de correu electrònic.
 • La identificació davant de servicis telemàtics de l'Administració Pública i les entitats privades.

Certificats reconeguts en targeta criptogràfica

Els certificats reconeguts en dispositiu segur per a ciutadans i ciutadanes emesos per l'ACCV es proporcionen en targeta criptogràfica i estan subjectes a les condicions d'ús, limitacions i responsabilitats establides en la Política de Certificació de certificats reconeguts en dispositiu segur per ciutadans i ciutadanes.

Els certificats en dispositiu segur per a ciutadans i ciutadanes es poden utilitzar, entre d'altres serveis, per:

 •  La identificació davant de servicis telemàtics (Seu electrònica de l'Agència Tributària, Seu electrònica de la Seguretat Social, Seu electrònica del Cadastre, etc.) i la signatura electrònica i el xifrat de documents en aquestes aplicacions.
 •  Signar i xifrar missatges de correu electrònic segur.

Per formalitzar la sol·licitud del certificat ha de seguir tots els passos i completar les dades requerides en el formulari a continuació.

http://www.accv.es/ciudadanos/certificados/certificados-en-tarjeta-criptografica/

Una vegada registrada la sol·licitud en els sistemes de l' ACCV i rebut el justificant de pagament de la targeta criptogràfica, rebrà en el termini de 15 dies naturals en el domicili postal que haja indicat a la sol·licitud:

 • El dispositiu que haja sol·licitat (targeta o kit criptogràfic).
 • Les instruccions d'instal·lació del dispositiu.
 • La factura per l'adquisició del dispositiu.

La targeta criptogràfica que reba estarà buida i haurà d'acudir al Punt de Registre d'Usuari de la seua elecció perquè li emeten el certificat digital en la mateixa. Recordeu que s'ha d'identificar mitjançant el seu NIF, NIE o passaport espanyol en vigor.

Serveis per a les empreses

Certificats reconeguts en targeta criptogràfica

Els certificats reconeguts d'entitat emesos per l'ACCV es proporcionen únicament en targeta criptogràfica i estan subjectes a les condicions d'ús, limitacions i responsabilitats establides en la Política de Certificació de certificats reconeguts d'entitat.

Els certificats reconeguts d'entitat es poden utilitzar per:

- La identificació d'entitats davant de servicis telemàtics (Seu electrònica de l'Agència Tributària, Seu electrònica de la Seguretat Social, Seu electrònica del Cadastre, etc.) i la signatura electrònica i el xifrat de documents en aquestes aplicacions.
- Signar i xifrar missatges de correu electrònic segur.

Per formalitzar la sol·licitud del certificat ha de seguir tots els passos i completar les dades requerides en el formulari a continuació.

http://www.accv.es/empresas/certificados/de-entidad/

Una vegada registrada la sol·licitud en els sistemes de l' ACCV i rebut el justificant de pagament de la targeta criptogràfica, rebrà en el termini de 10 dies hàbils en el domicili postal que ens haja indicat a la sol·licitud:

 • El dispositiu que hagi sol·licitat (targeta o kit criptogràfic).
 • Un sobre tancat per l'Operador del Punt de Registre d'Usuari.
 • Les instruccions d'instal·lació del dispositiu.
 • La factura per l'adquisició del dispositiu.

La targeta criptogràfica que reba estarà buida i la persona representant de l'entitat haurà d'acudir al Punt de Registre d'Usuari que haja indicat perquè li emeten el certificat digital a la mateixa en el termini de 15 dies des de la recepció. En cas d'incompliment del termini el certificat no serà emès en no poder garantir la vigència dels poders de representació de la persona titular i d'iniciar el procés de sol·licitud de nou.

Així mateix en la seua visita al PRU la persona titular haurà d'aportar el sobre tancat per l'Operador del Punt de Registre d'Usuari (OPRU) i identificar-se mitjançant el seu NIF, NIE o passaport espanyol en vigor.

Més informació: www.accv.es

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30