Qui som?

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes i l’Associació d’Alumnes es dirigeix a vosaltres per tal que reflexioneu per un moment el que suposa la formació al llarg de tota la vida i el sempre estar oberts a nous coneixements i a noves experiències.

Esta, la vostra escola, pensa que mai no es tard per aprendre i per tractar de descobrir i/o aprofundir en tot allò fins ara desconegut, oblidat, apartat o considerat erròniament lluny del nostre abast.

Tots i totes els/les que conformem l’Escola s’enriquim un dels altres dels coneixements, del saber, de les experiències viscudes i de les aportacions que cadascú fa. S’introduïm en l’aventura del coneixement participant i som un element actiu dins de l’Escola.

L’Escola l’hem de fer entre tots, l’hem d’ajudar a creixer quantitativa i sobretot qualitativament, l’hem de convertir en un àmbit generador d’activitats formatives, culturals, socials, etc. un espai d’intercanvis on garantim la  participació activa de tots en els processos d’ensenyament i aprenentatge.

Regulació

La Formació de Persones Adultes a la Comunitat Valenciana es regula mitjançant els Programes Formatius que figuren en la Llei 1/95 de 20 de Gener de la Generalitat Valenciana i la nostra Oferta Educativa ha de partir d’esta base.

La concepció d’esta Llei pretén contextualizar la Formació Permanent en un món com l’actual, canviant i complex, entenent-la com un element constant de progrés personal i de l’entorn econòmic, social i cultural, possibilitant ciutadans i ciutadanes capacitades per asumir els canvis i provocar-los.

Donem resposta

És per això que la FPA ha de donar resposta mitjançant les actuacions que s’inclouen a continuació:

  • Formació orientada a garantir a totes les persones adultes una formació básica, i facilitar l’accés als diferents nivells del sistema educatiu.
  • Formació orientada a l’exercici dels drets i les respònsabilitats ciutadanes i també a la participació social.
  • Formació orientada al desenvolupament personal i a la participació en la vida cultural.
  • Formació ocupacional orientada al desenvolupament professional que facilite la inserció, l’actualització i la promoció laboral.
  • Formació social orientada a la inserció, al desenvolupament comunitari, a la cohesió social i a l’atenció de persones adultes amb necessitats especials.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30