Comunicación
L'Eliana posa en marxa un servei de comunicació via Whatsapp
25/04/2016
  • L'Ajuntament de l'Eliana, a través de les àrees de Comunicació i Noves Tecnologies, ha estrenat un nou servei municipal d'informació a través de l'aplicació per a mòbils WhatsApp, amb la qual pretén facilitar de forma gratuïta a la ciutadania "informació d'interès i actualitat" relativa al municipi.
 
L'Ajuntament de l'Eliana ha presentat un nou canal de comunicació a través de la app Whatsapp davall el nom “L'Eliana Informa”, i ha subratllat que és "totalment gratuït per a la persona usuària, que pot estar així al dia de les últimes notícies de la localitat a través del seu propi telèfon mòbil i mitjançant una aplicació d'ús massiu". 
 
Per a donar-se d'alta en el nou servei, la persona usuària només ha d'afegir als seus contactes el número 674.153.856, pertanyent al consistori, al qual després haurà d'enviar un missatge via WhatsApp indicant el seu nom i cognoms, després de la qual cosa començarà a rebre informació d'actualitat relacionada amb el municipi, "sempre sense cap cost per al públic usuari". 
 
Des del consistori es recalca que no es tracta  "d’un grup de WhatsApp, i els missatges només els enviarà l'Ajuntament amb finalitat informativa", no sent este el "canal adequat" per a comunicar-se amb l'Administració local, cosa per a la qual existeixen altres canals de comunicació. Així, per a fer arribar a l'Ajuntament peticions, dubtes i suggeriments, la ciutadania disposa d'altres vies, com l'APP 'Línia Verda de l'Eliana, el formulari web “L’Ajuntament t’escolta”, el número de telèfon 962.758.030, o les oficines municipals de l'Ajuntament. 
 
El servei d'informació mitjançant WhatsApp s'uneix a altres canals informatius impulsats per l'àrea de Comunicació, com la pàgina web 'www.leliana.és', el perfil municipal de Facebook, el canal de Youtube, la Revista d'Informació Municipal i l'Agenda Cultural, amb l'objectiu de "mantindre una comunicació fluïda i contínua amb tot el veïnat, utilitzant per a això les eines i canals més actuals i d'ús més estès entre la població".

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30