Formació/Ocupació
20 estudiants es beneficiaran aquest estiu del programa de pràctiques remunerades 'La Dipu et beca'
7/07/2017
  • Com és habitual, el final de les classes en els ensenyaments universitaris o en diverses àrees de Formació Professional marca l'inici del programa de pràctiques remunerades 'La Dipu et beca', en el qual administracions municipals i ens provincial permeten a aquests joves beneficiar-se d'un programa de pràctiques remunerades.
 
Avui han assistit els estudiants que formen part del programa de pràctiques remunerades 'La Dipu et beca' a la tradicional foto amb els responsables municipals de les diferents àrees en les quals van a treballar, mentre apliquen els coneixements teòrics que han anat acumulant durant el curs. En aquest cas, seran 20 els beneficiaris d'aquesta iniciativa, que compta amb el respatler de Diputació de València i Ajuntament de l'Eliana.
 
El programa de pràctiques remunerades ascendeix a 15.065,28 euros; l'ens provincial assumirà el 80% d'aqueixa inversió, mentre que el consistori del nostre municipi es farà càrrec del restant 20%. Els 20 estudiants que es beneficien d'aquesta beca treballaren en les àrees d'Informàtica, Cultura, Esports, Urbanisme i Disseny Gràfic. El període de durada de les beques comença l'1 de juliol i finalitzarà com a màxim el 31 d'agost. La dedicació setmanal serà de 20 hores.
 
Els responsables de les diferents àrees de l'Ajuntament de l'Eliana han donat avui, de forma oficial, la benvinguda als estudiants que formen part de 'La Dipu et beca' durant l'estiu de 2017. L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, els ha desitjat una estada molt agradable en el consistori, que resulte profitosa per a tots ells: "Mitjançant aquesta iniciativa, els estudiants poden posar en pràctica els coneixements teòrics que han anat acumulant, la qual cosa els serà molt útil en el seu futur... quan desitgen incorporar-se al mercat laboral, després d'acabar la seua etapa de formació".
 
Torrent ha destacat que, gràcies a aquest programa de pràctiques, se li ofereix a aquests joves estudiants un gran nombre de beneficis: "D'una banda, per a la gent jove és important anar acumulant experiència, i més si és d'una manera remunerada. L'aplicació directa del que s'ha aprés us permetrà concretar els coneixements teòrics que ja posseïu. D'altra banda, no hem d'oblidar que aquesta experiència en el consistori de l'Eliana pot ser fonamental en el vostre futur, si opteu per treballar en l'administració pública. No hi ha millor carta de presentació que tenir una titulació i una experiència prèvia en aquest àmbit. Siga el que siga la vostra decisió, confie que pugueu aprendre molt durant la vostra estada en aquest Ajuntament", ha conclòs l'alcalde de l'Eliana.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30