Seguretat Viària
Agents de Policia Local imparteixen un Taller de Seguretat Viària en tots els centres educatius del municipi
10/04/2017
  • L'alumnat de Tercer i Cinqué d'Educació Primària de tots els centres d'ensenyament de l'Eliana ha participat en un Taller d'Educació Viària que ha servit perquè coneguen el significat dels diferents senyals de trànsit i seguisquen les normes bàsiques que els ajuden a recórrer les diferents vies amb la seguretat més gran possible.
 
Agents de la Policia Local de l'Eliana s'han implicat en la transmissió de coneixements a xiquets i xiquetes del municipi, perquè tots ells circulen de forma adequada pels carrers. Gràcies a aquest Taller d'Educació Viària, se'ls ha ensenyat què han de fer abans de travessar el carrer, quins són els significats dels diferents senyals de tràsit i de quina manera poden usar bicicletes i monopatins d'una manera més segura.
 
Durant diverses jornades, es van impartir unes classes teòriques i pràctiques, que van servir perquè els assistents milloraren els seus coneixements sobre Educació Viària. Totes elles es van oferir a la fi de març, i també va haver-hi una part en la qual els assistents van participar en un circuit que havien de completar seguint una sèrie de senyals de trànsit.
 
Els agents de Policia Local de l'Eliana visitaven cada centre d'Educació Primària del municipi (tant els públics com els privats) i s'encarregaven d'impartir uns ensenyaments que l'alumnat havia de posar en pràctica després. Primer s'instruïa i després es posava en pràctica allò que s'havia aprés.
 
En aquesta activitat van participar 317 escolars de tercer de Primària, a més d'altres 352 de cinqué de Primària. En total, 669 joves de l'Eliana han millorat els seus coneixements en Seguretat Viària, en un ensenyament que els permet recórrer els carrers del municipi amb un major coneixement sobre el significat dels senyals de trànsit o com han d'actuar davant diferents situacions que poden viure's diàriament.
 
Des del consistori s'incideix en la importància que té implicar als habitants en una conducta responsable quan es transita per les diferents vies del municipi, sent important que els coneixements bàsics s'aprenguen des de la infància. "Conéixer els senyals de trànsit i saber quines són les normes que s'han de seguir és important i, per açò, els agents de la Policia Local han volgut mostrar la seua faceta més didàctica amb els xiquets i les xiquetes dels centres d'Educació Primària de l'Eliana. En aquesta iniciativa s'han transmés coneixements amb molta pedagogia, i després s'han posat en pràctica per a assegurar-se que s'han assumit els comportaments adequats de forma encertada", expliquen fonts de l'Ajuntament de l'Eliana.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31