Educació/Medi Ambient
Els alumnes de l’IES l’Eliana presenten demà el seu projecte amb un dron, a la Fira Aèria
18/05/2017
  • Quasi 1.000 alumnes valencians estaran demà a la tercera edició de la Fira Aèria de la Universitat de València. Entre ells es troben els estudiants de l’IES l’Eliana, que també participen en aquesta iniciativa (que consisteix a crear un dron que després s’empra en projectes mediambientals).
 
Alumnes de l’Institut d’Ensenyança Secundaria l’Eliana estaran demà a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València, on presentaran el seu projecte: un dron que s’emprarà per estudiar el control de plagues a diferents punts del municipi, així com per prendre imatges de paratges naturals del poble, per elaborar posteriorment un documental. 
 
La Fira Aèria és un projecte educatiu que conjumina tecnologia i creativitat perquè joves d’entre 12 i 18 anys aprenguen a construir drons amb finalitats educatives i de desenvolupament social. L’objectiu és presentar exemples de diferents problemàtiques o realitats locals, a les quals s’intenta aportar solucions amb els drons que s'hi han construït al llarg del present curs acadèmic.
 
En total seran 63 instituts els que presentaran els seus projectes; quasi 1.000 alumnes, acompanyats pel professorat que s’ha encarregat de supervisar les diferents fases de cada treball. L’esdeveniment començarà a les 9:00 hores i es perllongarà fins a les 14:40 hores. A les 12:00 hores tindrà lloc la presentació oficial de la Fira Aèria.
 
La III Fira Aèria tindrà tres zones diferenciades dins del campus de Burjassot. La primera inclourà 63 estands, corresponents a cadascun dels centres, i on els i les alumnes exhibiran els seus drons i pòsters amb les aplicacions proposades. La segona zona disposa de tres sales, en les quals cada centre exposarà públicament els avantatges socials del seu projecte; la tercera zona són les pistes on es realitzaran demostracions de vol.
 
A aquest esdeveniment està prevista la participació de Pedro Sigler, cap del Servei de Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport; Paula Marzal, directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València; Rafael Monterde, director general de Las Naves Centre d’Innovació; Ricardo Domínguez, director del Caleidoscopio; i 40 regidors d’Educació dels diferents municipis valencians que han participat en aquesta edició de la Fira Aèria.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30