Cultura
APLAE presenta “Pronóstico reservado” aquest cap de setmana a l'Auditori
L'Associació per els Arts Escèniques de l'Eliana oferirà tres funcions de la divertida comèdia de Jean Pierre Martínez, una per a centres escolars i dos per a públic en general.
17/05/2017

El cap de setmana del 19 i 20 de maig ve carregat de teatre gràcies a APLAE, l'Associació per els Arts Escèniques de l'Eliana qui oferirà al públic de la localitat, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, tres funcions de “Pronóstico reservado”, una hilarant comèdia de Jean Pierre Martínez el guió i desenvolupament de la qual planteja a l'espectador una trama carregada de sorpreses. La història explica com l'autor d'un robatori pateix un accident en la seua fugida amb el botí i després és ingressat en un hospital. És ací on apareixen una sèrie d'inquietants personatges que porten a un sagaç comissari a un desenllaç totalment sorprenent i inesperat per a tots.

L'obra està dirigida per Rosa Gavara amb l'ajuda de Miki Garófalo i l'elenc d'actors està compost per Javier Rodrigo, Pepe Mayor, Niké Oliete, Marta Sol, Josel Zaya, Sofia Torró i Martí Navarro, tots ells coneguts i benvolguts pel públic local.

La primera funció serà en el matí del divendres 19 i està reservada a alumnes de centres docents de l'Eliana. Des de la Regidoria d'Educació es va cursar invitació a tota la comunitat escolar, encara que la funció està dirigida a l'alumnat de 4t d'ESO i 1r de Batxiller. Han confirmat la seua assistència l'IES l'Eliana i el col·legi Helios.

Les altres dues funcions, seran a les 19:30 hores del divendres 19 i dissabte 20. Estan dirigides al públic en general i es poden adquirir les entrades de forma anticipada fins al matí del divendres en Offiprint, bar Torrent, papereria Montaner, cafeteria Lidora, drogueria Algalia, forn de les Neus i restaurant La Pedrera de l'Eliana, al preu de 5 euros. També es podran adquirir en taquilla abans de les representacions, però al preu de 7 euros per al públic en general i 5 euros per a jubilats i carnet jove.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30