Esports
Arranca la setena edició del Campus Multiesportiu de Pasqua
Més de mig centenar de xiquets i xiquetes gaudiran de l'esport i les activitats programades
18/04/2017

La setena edició del Campus Multiesportiu de Pasqua s'ha posat en marxa amb més de mig centenar de xiquets i xiquetes que gaudiran de l'esport, les activitats i la diversió durant aquesta setmana de pasqua en el Poliesportiu Municipal de l'Eliana.

Els participants practicaran una gran varietat d'esports com el patinatge, el futbol, el bàsquet, el judo, l'atletisme, el tir amb arc o el golf. A més participaran en tallers de manualitats, cuina i per descomptat, es menjaran la tradicional mona de pasqua i volaran el catxirulo durant la seua visita a les instal•lacions de les Taules. També està preparada una excursió al parc de Sant Vicent de Llíria, per a la qual s'han preparat activitats variades.

Organitzat per l'Associació de Clubs Esportius de l'Eliana amb la col•laboració de la Regidoria d'Esports, el campus multiesportiu compleix amb la finalitat d'oferir a les famílies una opció de conciliació laboral per a aquesta setmana de vacances.

La gran diversitat d'activitats lúdicoesportives dirigides per tècnics esportius amb gran experiència i professionalitat marquen la diferència i fan que les famílies confien i recomanen el campus any rere any”, ha assenyalat la regidora d'Esports Eva Santafé.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31