Inversions
Avancen a bon ritme les obres d'asfaltat en la urbanització Hendaia
5/04/2017
  • Totes les zones residencials de l'Eliana estan vivint dies en els quals s'escometen obres per a millorar el trànsit de vehicles (asfaltat de carrers) o per a l'accessibilitat dels vianants (amb voreres adaptades a persones amb mobilitat reduïda). En la Urbanització Hendaia ja s'han asfaltat diverses vies.
 
Els treballs que van començar aquesta setmana en la urbanització Hendaia segueixen avançant. Després de netejar les calçades, on hi havia asfalt antic que s'havia després i també hi havia algunes pedres, avui s'ha iniciat l'asfaltat de diversos carrers. En concret, el carrer Nord, la ronda de l'Església i el carrer Mestre Elies.
 
Una vegada finalitzen els treballs, es procedirà a asfaltar els carrers Concòrdia, Bidasoa, Atlàntic i Oria. Després de les festes de la Setmana Santa continuarà amb aquests treballs, que s'escometran en els carrers María Auxiliadora, Serra Calderona, Pintor Domingo, Catarroja, Càrcer, Ramón Navarrete, Goya, Sant Ferran, Escalante, Pintor Eustaqui Segrelles, Campoamor i Serrans. També en la plaça de la Regió.
 
L'empresa encarregada d'efectuar aquests treballs explica que, una vegada s'asfalten les diferents zones, es retiren les plaques que impedeixen el pas i que adverteixen de les obres que s'estan efectuant. Per a garantir que el nou asfalt quede ben compactat és important que els vehicles només circulen pels carrers on s'han escomés les obres (transcorregudes 12 hores des del seu final).
 
Aquests mateixos treballadors expliquen que maniobrar amb les rodes és diferent, ja que açò afecta la massa que s'escampa i després s'aplana. L'ideal és deixar que transcórreguen 24 hores, des que acaben les obres, si qui condueix el vehicle ha de fer maniobres que impliquen un moviment reiterat de les rodes. Aqueix tipus de fricció, com la que existeix quan es maniobra per a estacionar un cotxe, pot generar que alguna zona quede irregular, perquè no ha transcorregut el temps necessari perquè s'asseque bé el nou asfalt.
 
Des del consistori de l'Eliana s'informa que aquest tipus d'actuacions, orientades a millorar l'estat del ferm dels carrers i de les voreres de totes les zones residencials del municipi se seguiran escometent de forma constant, "ja que hem previst una sèrie d'inversions en aqueix capítol, i volem assegurar-nos que les zones en les quals la deterioració siga major es vegen millorades amb aquestes obres".

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30