Infraestructures
Avancen les obres per reconstruir la coberta del col·lector situat en el barranc de Mandor
11/05/2017
  • Els treballs per millorar l'estat del col·lector del barranc de Mandor ja han començat. Els està escometent la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i serviran per acabar amb els problemes que existeixen ara, amb una part de la coberta en mal estat. Aquesta actuació es preveu que es perllongue durant 3-4 mesos.
 
Aquesta mateixa setmana s'han iniciat els treballs de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) per a condicionar el col·lector del barranc de Mandor. Es van detectar diverses deficiències en la seua coberta i l'entitat responsable del seu manteniment s'ha encarregat d'iniciar els treballs de reparació.
 
Les evidències més notòries del mal estat d'aquest col·lector es trobaven en la seua coberta, on una part s'havia enfonsat i una altra havia quedat amb diverses esquerdes. Açò motivava que, en casos de pluges persistents, el cabal d'aigua que habitualment transcorre per aquest canal acabara desbordant-se.
 
D'aquesta manera, ja s'han iniciat els treballs amb la demolició de les zones de col·lector esquerdades i lliures de terres. També s'han retirat les restes de la volta que havien caigut a l'interior del col·lector. En la zona on hi ha una part de la seua volta coberta pel terreny, s'està procedint als oportuns moviments de terres (el que facilitarà la posterior fase de reparació).
 
Aquests treballs es preveu que es perllonguen durant els pròxims 3-4 mesos, encara que aquest termini pot quedar més fitat quan els treballs d'excavació que s'estan duent ara a terme concloguen, i es puga determinar amb major concreció la longitud final del tram subjecte a aquesta intervenció.
 
La següent fase d'aquests treballs se centrarà en la reposició posterior d'aquesta volta, actuació que es realitzarà mitjançant la recreació de caixers i el pas de la zona superior a coberta plana (respectant la capacitat hidràulica de l'actual conducció).
 
Des de l'equip de govern de l'Eliana es valora positivament que s'estiguen escometent les actuacions necessàries per a solucionar els problemes que existeixen en aquesta zona, i que seran solucionats una vegada finalitzen les obres que ja han començat.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30