Joventut / Promoció Econòmica
Consistori i Viuleliana preparen unes festes tradicionals de Pasqua que donen suport al comerç local
10/04/2017
  • L'Ajuntament de l'Eliana, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha organitzat unes activitats per a gaudir, el pròxim 17 d'abril, d'un tradicional dia de Pasqua en companyia de familiars. En aquesta iniciativa també s'ha implicat Viuleliana (l'Associació del Comerç, Restauració i Serveis de l'Eliana). Hi ha també activitats per al dia 24.
 
Des de l'àrea de Promoció Econòmica s'han previst unes festes de Pasqua molt especials: així, el dia 17 d'abril hi haurà moltes activitats per a la població menuda. Davall el lema 'Celebra la Pasqua a l'Eliana. Comerç tradicional al teu abast', els xiquets i les xiquetes del municipi podran passar una entretinguda jornada en companyia dels seus familiars, implicant-se en les diverses activitats que s'han organitzat.
 
La primera d'elles començarà a les 10:00 hores, en l'Espai Al Tall. Allí s'oferiran diversos tallers, en els quals s'explicarà com es fabrica una milotxa i quins passos han de seguir-se per a decorar un ou de Pasqua. També hi haurà treballs manuals i s'ensenyaran jocs tradicionals de les festes pasqüeres.
 
La jornada matinal es completarà amb diverses demostracions, en les quals xiquets i xiquetes que ja hagen complit tres anys podran presenciar com es fa una mona de Pasqua. També se'ls explicarà de quina manera s'elabora la tradicional llonganissa de Pasqua. Hi haurà moltes altres sorpreses i molta diversió per als més xicotets...
 
Aqueix mateix dia, en el passeig Secondo Baldín, hi haurà un espai habilitat perquè es puga gaudir de jocs tradicionals i es puguen volar les milotxes (de 13:00 a 14:00 hores). L'aforament màxim és de 60 participants en aquesta proposta.
 
El segon dia d'activitats serà el dissabte, 22 d'abril, en el qual se celebrarà el 'Dia de la Joventut'. De 18:30 a 20:00 hores, el passeig Secondo Baldín acollirà l'actuació musical de Lindy Hop, què actuarà en directe.
 
Amb 'Celebra la Pasqua a l'Eliana. Comerç tradicional al teu abast' es vol oferir una alternativa d'oci familiar en el municipi, on es poden consumir productes típics de les festes pasqüeres, per a mantenir viva la tradició i aconseguir que els més joves coneguen una part de les celebracions que té un arrelament històric en el nostre municipi. "L'Ajuntament de l'Eliana s'implica en les iniciatives que ajuden a promocionar el comerç del municipi", assegura l'edil de Promoció Econòmica (Isabel Montaner).

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31