Comunicació
Constituïda la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes
20/04/2017

A la seu de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, a la ciutat es València, ha quedat constituïda la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes en el matí del 20 d'abril. A través d'aquest acord entre ajuntaments titulars d'emissores municipals, es pretén visibilizar, vertebrar, dinamitzar i potenciar la ràdio de proximitat. Es tracta d'una plataforma des de la qual les ràdios municipals transiten segures, independents i amb el propòsit de mancomunar esforços i projectes.

L'acte ha sigut presidit pel Secretari Autonòmic de Comunicació, Josep Maria Vidal, i el Secretari General de la Federació de Municipis Vicent Gil. Tots dos han elogiat el treball realitzat des de les emissores municipals valencianes i han explicat la raó de ser d'aquest nou ens i cap a on ha de caminar.

El paper del Consell serà clau per a aquesta nova forma de mancomunar ràdios i Vidal ha destacat la funció que exerciran les municipals en la nova ràdio autonòmica. L'acord, que es va aprovar per unanimitat per representants de més de 20 emissores de la Comunitat Valenciana, ha sigut molt celebrat per totes les parts implicades i ja s'ha engegat una comissió de treball formada per responsables de 9 emissores, entre la qual es troba la de l'Eliana Ràdio Túria, per a començar a posar sobre la taula temes com la formació, la protecció dels professionals, el finançament i projectes de programació comuna.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31