DEPORTES
El curs esportiu comença amb novetats: dues pistes de terra batuda, noves modalitats esportives i un augment de la participació femenina
Més de 2.400 persones van començar ahir les classes i entrenaments
8/09/2017

Després de l'aturada estiuenca, més de 2.400 persones tornen a practicar esport en les instal·lacions municipals: en el poliesportiu, en les instal·lacions esportives de Les Taules, en els col·legis i institut i també, aquest curs en la Masia del Pilar. Per primera vegada, l'escola municipal de tennis podrà gaudir de dues pistes de terra batuda en aquest recinte, la qual cosa suposa un avanç qualitatiu important per a l'escola de tecnificació i una millora considerable en el servei que se'ls ofereix als alumnes.

 

L'Escola municipal de Dansa també compta amb una novetat important aquest curs: les seues alumnes podran obtenir el prestigiós títol que acredita la Royal Academy of Danse, organisme que examinarà a les alumnes que ho desitgen i que és reconegut com un dels més alts nivells d'ensenyament de la tècnica de la dansa.

 

En futbol, també hi ha noves i bones notícies aquest curs: La “família” augmenta. A causa de l'alta demanda s'ha creat un nou equip femení. La participació de la dona en l'esport és cada vegada major i no solament en futbol sinó també en bàsquet, on la línia és ascendent. Tant l'Ajuntament com l'Associació de Clubs Esportius celebren aquestes xifres, ja que presten especial atenció a la paritat i igualtat de sexes en la pràctica esportiva.

 

Va ser precisament un equip femení, l'infantil de bàsquet, qui va aconseguir ahir a la vesprada un important èxit esportiu: l'ascens autonòmic. El partit va ser seguit per nombrosos afeccionats i curiosos que es van acostar al pavelló en escoltar els crits d’ànim i aplaudiments.

 

En resum, la d'ahir va ser una jornada molt satisfactòria per a tots, xiquets i adults que van reprendre o van iniciar l'activitat esportiva triada entre una llista de més de 20 disciplines diferents, com el ioga familiar o el bodi to, dues noves incorporacions d'aquest curs, que contribuiran a satisfer la demanda esportiva dels usuaris, ampliant l'oferta esportiva que engloba des d'esports d'equip, atlètics, artístics o de raqueta, arts marcials, programes de salut fins a pilota valenciana, mantenint els esports autòctons.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30