Fomació
Del 5 al 7 de setembre s'obre el període per inscriure's en la 'Formació de Persones Adultes'
30/08/2017
  • Com cada any, el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de l'Eliana (situat al carrer el Parc, s/n) prepara la seua oferta perquè majors de 18 anys puguen completar o incrementar la seua formació acadèmica. Les persones interessades podran inscriure's a les diferents classes del 5 al 8 de setembre (en el cas de la Formació Per a Adults, que depén de l'Ajuntament de l'Eliana), o del 5 al 7 de setembre (en els cursos que s'imparteixen des de l'associació Salamandra).
 
Durant la setmana vinent serà possible inscriure's a les diferents classes que s'impartiran al Centre Municipal de Persones Adultes de l'Eliana. En el cas de l'associació Salamandra, les inscripcions començaran el dia 5 i acabaran el 7 de setembre. En total existeixen 17 tipus de cursos, que es divideixen en diferents nivells. Per inscriure's, les persones interessades han d'acudir al despatx de l'associació, situat al mateix centre on s'impartiran les classes (de 10:00 a 13:30 hores i de 17:00 a 20:00 hores).
 
Pel que fa a l'oferta formativa de la FPA (Formació de Persones Adultes, dependent de l'Ajuntament de l'Eliana i de la Diputació de València), les matrícules es tramitaran del 5 al 8 de setembre (de 10:00 a 13:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores). Serà necessari aportar una fotografia de format carnet i emplenar la pertinent fitxa d'alumne/a.
 
L'oferta educativa de la FPA es divideix en tres àmbits: 'Cursos de formació bàsica'; 'Cursos d'accés a altres estudis'; i els 'Cursos d'idiomes' (que inclouen tots els nivells de valencià, així com castellà per a estrangers).
 
En tots dos casos (FPA i associació Salamandra), existeixen uns dies concrets en els quals es tramitaran les inscripcions en els diferents cursos que s'ofereixen. En les imatges que adjuntem es poden comprovar les dates i els horaris establerts en cada cas.
 
L'edil de Formació a l'Ajuntament de l'Eliana, Enrique Martínez, ha destacat la importància que hi ha en què l'equip de govern del municipi s'implique de forma activa en la formació de persones de totes les edats: "A l'Eliana s'ha apostat sempre per l'educació, i els cursos que s'ofereixen a persones adultes són un bon exemple. Anime a tothom a inscriure's, ja que la inversió en la formació pròpia, a qualsevol edat, és una magnífica decisió. Hi ha molta demanda, gràcies al bon fer dels docents, i els nivells d'èxit entre els qui es preparen per obtenir títols acadèmics o certificats d'estudis és molt elevat. Les persones constants i aplicades durant el curs solen superar els exàmens... sent aquesta una gran satisfacció, una enorme recompensa i un estímul per seguir formant-se".

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30