Obres Públiques
Finalitzen els treballs per a millorar els quatre centres públics d’Educació Primària de l'Eliana
7/09/2017
Acaba el mes d'agost i, així mateix, finalitzen els treballs de manteniment dels centres educatius públics de l'Eliana. Les tasques que s'han escomés han servit per a millorar l'estat dels quatre centres d'Educació Infantil i Primària de la localitat. Per a açò s'han destinat més de 2.500 hores de treball.
 
L'Eliana és un municipi que compta amb uns 4.500 estudiants, entre els centres d'Educació Infantil i Primària (públics i privats) i el seu Institut. Durant l'aturada estiuenca que hi ha després del curs escolar, el consistori de l'Eliana assigna les tasques de condicionament dels diferents espais públics de formació, perquè aquestes instal•lacions es troben en un òptim estat de cara a l'inici de les classes.
 
Enguany no ha sigut una excepció i s'han assignat aqueixos treballs de manteniment i millora a una brigada d'obres formada per electricistes, fusters, obrers, soldadores i pintors. En concret han sigut 9 els treballadors que han format part d'aquests treballs, dedicant 2.520 hores a aquest efecte.
 
Aquests treballadors s'han esforçat, des del 2 de juliol i fins al 8 de setembre, per aconseguir que els quatre col•legis públics de l'Eliana (Verge del Carme, l'Olivera, Montealegre i Garbí) estiguen preparats perquè el pròxim curs escolar compte amb unes instal•lacions totalment condicionades.
 
L'edil d'Obres Públiques en el consistori de l'Eliana, Marta Andrés, ha destacat el compromís que existeix des de l'equip de govern municipal per invertir de forma regular en la millora dels espais públics d'ensenyament: “Per a nosaltres és una prioritat treballar de forma constant en la millora de les infraestructures educatives que existeixen en el nostre municipi. Ara s'han escomés tasques de manteniment, però també s'està treballant per a millorar la seguretat viària en diferents trajectes que efectuen els escolars que acudeixen als seus centres d'ensenyament”.
 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30