Promoció Econòmica
Es fomenta el consum en comerços locals amb motiu de la celebració del 'Dia del Pare'
6/03/2017
  • L'Ajuntament de l'Eliana, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, vol impulsar l'adquisició de productes en els comerços del municipi, amb motiu del 'Dia del Pare'. Per açò, i des del 4 al 16 de març, s'ha posat en marxa una iniciativa que compta amb el suport de l'Associació de Comerç, Restauració i Servicis local (Viu l'Eliana). Fent compres en els establiments associats, s'entrarà en el sorteig de diversos premis.
 
Falta poc perquè se celebre el 'Dia del pare', en el qual solen adquirir-se detalls per a regalar a aquests familiars. La regidoria de Promoció Econòmica, juntament amb l'Associació de Comerciants Viu l'Eliana han volgut impulsar una campanya orientada a fomentar aquestes compres, oferint a canvi la possibilitat de participar en el sorteig de 2 entrades per a assistir a la prova de MotoGP que se celebrarà el pròxim 12 de novembre a Xest.
 
També se sortejaran dues entrades per assistir a la representació teatral de l'obra 'Tiempo', que protagonitzarà l'actor Jorge Sanz en l'Auditori Municipal (el pròxim 8 d'abril). Així mateix, se sortejaran cinc esmorzars populars en diferents bars de la localitat elianera. Les persones agraciades disposaran de tres mesos des de la data del sorteig, per a canviar el premi en el cas dels esmorzars. La campanya es perllongarà del 4 al 16 de març, i podran inscriure's tantes vegades com compres facen (en els comerços associats). En cada inscripció, hauran d'emplenar tots els casellers del llistat. Una casella en blanc o amb dades errònies, suposarà la desqualificació de la campanya.
 
La responsable de l'àrea de Promoció Econòmica en l'Ajuntament de l'Eliana, Isabel Montaner, explica que aquesta iniciativa "té com a principal propòsit potenciar el consum a l'Eliana, a través de diferents compres en els establiments associats. Des de l'equip de govern elianer considerem molt important implicar-se en el foment de les compres en els comerços de la localitat".
 
"Sabem que és necessari que l'Ajuntament done suport a totes les campanyes que contribuïsquen a dinamitzar les adquisicions en els establiments del municipi. La qualitat i diversitat del xicotet comerç del nostre poble és un distintiu de la nostra localitat, i és fonamental que tots ens impliquem en la seua defensa, ja que el comerç de proximitat és un motor de l'economia local i d'ocupació a l'Eliana", conclou Isabel Montaner.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31