Majors
Gran participació en un 'Mes dels Majors' que ha estat replet d'activitats d'entreteniment
17/05/2017
  • Demà acaben les activitats que han format part del 'Mes dels Majors', una proposta per a les persones de la tercera edat de l'Eliana que desitgen participar en activitats lúdiques, culturals i d'entreteniment, mostrant una gran vitalitat.
 
Molts han sigut els habitants de l'Eliana que han participat en el 'Mes dels Majors', orientat a impulsar una sèrie de propostes que afavorisquen que les persones majors de l'Eliana s'impliquen en una altra de les iniciatives que engega el consistori de la localitat, a favor de l'envelliment actiu i saludable.
 
Les persones de la tercera edat estan molt interessades a participar en totes les activitats que els permeten gaudir de bona companyia, propostes culturals interessants, activitats físiques i escapades a municipis de la nostra autonomia. Totes aquestes iniciatives formaven part del 'Mes dels Majors' que ha programat l'Ajuntament de l'Eliana, i que han comptat amb una presència massiva de persones majors.
 
Demà acabaran aquestes propostes, amb el Taller d'Emocions (que s'oferirà en la Sala Polivalent de l'Escola Permanent d'Adults de l'Eliana). Però l'edil de l'àrea, Eva Santafé, ja ha pogut certificar que els participants en aquestes activitats han gaudit molt amb elles: "Els nostres majors són gent amb molta vitalitat, amb ganes de divertir-se, de passar-ho bé, de seguir acumulant experiències i conéixer municipis que mai havien visitat. És una satisfacció comprovar com les diferents propostes que han format part del 'Mes dels Majors' han tingut un gran seguiment".
 
Començant amb el dinar de germanor de jubilats i pensionistes i seguint amb el ball i activitats físiques en la plaça País Valencià, s'han anat succeint les propostes (visita a l'Església de Sant Nicolás i al Museu de la Seda, a València; o les excursions als municipis d'Ontinyent i Bocairent), que sempre han comptat amb un gran nombre de persones majors.
 
"És un plaer organitzar aquest tipus d'activitats. La gent gran mereix tenir unes activitats especialment orientades cap a aqueix col·lectiu, i seguim treballant per a oferir-los alternatives d'oci actiu i saludable durant tot l'any. Hem acumulat anècdotes al llarg d'aquests dies, i molts d'aquests majors ja estan desitjant participar en edicions futures del 'Mes dels Majors' que organitzem des de l'Ajuntament", conclou Eva Santafé.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30