Festes
Ja es coneix la composició de la nova Junta Local Fallera de l'Eliana
19/05/2017
  • Algunes novetats en el món faller de l'Eliana. L'edil de Festes, Enrique Martínez, substitueix a l'alcalde (Salva Torrent) com a president de la Junta Local Fallera (JLF). Ana Belén Cristóbal, després d'ocupar el càrrec de secretària durant 10 anys, assumeix ara la vicepresidència de la JLF.
 
Nova composició en la Junta Local Fallera (JLF) de l'Eliana. En la reunió entre els representants de les diferents comissions, que havia de servir per a determinar qui anava a assumir cada càrrec, es va sotmetre a debat i votació una proposta efectuada per l'edil de Festes, Enrique Martínez.
 
Aquest suggeriment va arribar després de consultar prèviament si hi havia alguna proposta, per part de les persones presents. Com que no va presentar-se'n cap, Martínez va suggerir la possibilitat d'assumir ell mateix el càrrec de president de la JLF (substituint en aquest càrrec a l'alcalde, Salva Torrent). També va proposar que la fins ara secretària, Ana Belén Cristóbal, exercira el càrrec de vicepresidenta.
 
La proposta incloïa que Vicente Ramón García assumira el càrrec de secretari de la JLF (sent Pedro Palacios el vicesecretari); que Teresa Ferrer exercira la responsabilitat de Tresoreria; i que Lourdes Gil, Mónica Palacios, José Luis Escudero i Vicent Ramón foren els vocals (quedant com a vocals auxiliars Juan Pedro Burgos i Enrique Soriano).
 
Aquesta proposició va ser acceptada de forma unànime, quedant clara la postura favorable de tots les persones representants de les diferents comissions falleres de l'Eliana cap a una nova Junta Local Fallera que té en compte els criteris de representativitat de tots els col·lectius fallers del municipi.
 
Enrique Martínez va manifestar sobre aquest tema que és molt positiu "constatar l'esperit constructiu que existeix en les Falles de l'Eliana. Evidentment, cada faller i fallera se sent molt identificat amb la seua comissió, però tot el col·lectiu afronta la renovació de la JLF amb un esperit d'enteniment i acord".
 
"Aquesta voluntat d'acord entre totes les comissions falleres de l'Eliana és d'agrair i contribueix a fer de les Falles unes festes en les quals existeix un gran ambient i certa dosi de rivalitat... però sempre des del respecte i amb ganes que tots passen unes jornades inoblidables", va concloure Enrique Martínez.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30