Cultura
L'Eliana, entre els 8 municipis del Camp de Túria que formen part de el 'II Cicle Comarcal de Música Ovidi Montllor'
16/05/2017
  • El pròxim 24 de juny, el grup 'Musicants' actuarà a l'Eliana. És un dels concerts en la nostra llengua autòctona que formaran part de la segona edició del 'Cicle Comarcal de Música Ovidi Montllor'.
 
Vuit municipis del Camp de Túria (l'Eliana, la Pobla de Vallbona, Nàquera, Bétera, Serra, Gàtova, Vilamarxant i Riba-roja de Túria) formaran part de la segona edició del 'Cicle Comarcal de Música Ovidi Montllor'. Prenent com a referent al cantautor d'Alcoi, aquesta iniciativa (sorgida el passat any) aposta per la música tradicional valenciana, el rock en aqueix idioma i els concerts folk.
 
De moment, només s'han confirmat quatre de les vuit actuacions que formen part d'aquest cicle musical: la de l'Eliana serà el pròxim 24 de juny, i comptarà amb la presència de 'Musicants': un projecte que fusiona estils tradicionals i jazz, impulsat per Manolo Miralles (fundador del grup 'Al Tall').
 
Eva Santafé, edil de Cultura en l'Ajuntament de l'Eliana, va estar en la signatura de l'acord entre els diferents municipis que formaran part d'aquesta segona edició del 'Cicle Comarcal de Música Ovidi Montllor'.
 
Santafé va destacar la importància que té per a l'Eliana formar part d'aquest projecte que integren diferents municipis del Camp de Túria. "Per a nosaltres, formar part d'aquest cicle musical suposa diversificar nostra ja de per si mateix variada oferta cultural, amb tot tipus de concerts de música. L'objectiu d'implicar-nos en aquest projecte és oferir als habitants del nostre municipi un ampli ventall d'opcions, apostant per artistes i grups valencians".
 
El 22 de setembre, Serra acollirà una actuació de Pep Gimeno 'Botifarra', cantaor de Xàtiva conegut per interpretar albaes, cant de batre i un ampli repertori de cançons populars valencianes.
 
El 29 de setembre, 'Smoking Souls' (banda de rock valenciana) actuarà a Bétera; mentre que el 8 d'octubre el grup '6 veus per al poeta' (projecte que integren Patxi Ferrer, María Amparo Hurtado, Lola Ledesma, Eva Dénia, Maribel Crespo i Merxe Martínez) oferirà el seu espectacle musical a la Pobla de Vallbona.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30