Medi Ambient
L'Eliana ofereix a través de la web Inforatge l'actualitat meteorològica
Inforatge ofereix avisos en temps real de precipitacions i incidències en el municipi.
29/08/2017
L'Ajuntament de l'Eliana ofereix des de fa diversos anys el servei meteorològic Inforatge, la web que poden consultar els habitants de la localitat i en la qual s'ofereix informació detallada sobre precipitacions i temperatures. 
 
El mes de setembre preveu diversos fronts de pluges –gota freda- que afectarà a tota la Comunitat Valenciana. En la matinada del dimarts, l'Eliana ha registrat tempestes que podran repetir-se durant tot el dia i la setmana vinent. 
 
La web Inforatge no solament ofereix informació sobre el nostre municipi, sinó també de la resta de la península i de les illes, dóna avisos en temps real sobre aiguats localitzats en algun punt de la localitat, així com altres incidències que puguen produir-se durant els temporals. 
 
De fet, Inforatge ofereix un servei extraordinari quan es produeix una situació agreujada per les fortes pluges. Els experts que gestionen la web emeten informes oficials dels que veïns i veïnes poden beneficiar-se en el moment de declarar incidències o problemes tant en electrodomèstics o en el mobiliari perquè les asseguradores carreguen amb el cost d'aquests desperfectes. Davant una situació així l'afectat pot posar-se en contacte amb els meteoròlegs de la web per a sol·licitar aquest informe oficial. 
 
També, Inforatge compta amb un blog amb articles que expliquen conceptes o expressions sobre meteorologia, així com mapes interactius on poder consultar quan es produeixen tempestes, llampecs, calamarsa així com altres fenòmens atmosfèrics.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30