Ocupació
Obert el termini d'inscripció a les borses de treball municipals en Serveis Socials
28/07/2017
  • L'Eliana contractarà a un mínim de huit professionals en el departament de serveis socials, apostant per incrementar la plantilla per a prestar un servei més proper, amb major qualitat i atenent a les necessitats essencials del municipi.
 
L'Ajuntament de l'Eliana comunica l'inici del procés de selecció de personal en l'àrea de Serveis Socials. El Consistori crearà tres borses: treballadors socials, educadors socials i empleats administratius per a l'àrea. Els candidats que presenten la seua sol•licitud seran baremats, passant a formar part d'una borsa de treball rotatòria per a cobrir les necessitats de l'Ajuntament quant a personal de serveis socials.
 
El termini de presentació de sol•licituds s'iniciarà dilluns que ve, 31 de juliol, i finalitzarà el dilluns, 14 d'agost, a les 14:00 hores. La inscripció al procediment es realitzarà en el Registre General de l'Ajuntament. 
 
La regidora de personal, Marta Andrés, ha destacat la importància de la convocatòria "incorporar a nous treballadors a l'Ajuntament i, especialment, a l'àrea de serveis socials millorarà notablement la resposta que des de l'Administració podrem donar a la ciutadania. Venim reclamant durant molts anys que ens permeteren contractar, sobretot, als Ajuntaments que no tenim deute i que realitzem una bona gestió dels recursos. L'Eliana té una plantilla molt xicoteta, sobretot, si la comparem amb els municipis veïns... veiem amb optimisme les polítiques de la Generalitat que ens van a permetre contractar a aquests nous treballadors".
 
Per a més informació consultar les bases adjuntes en la web municipal.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31