Festes
Es presenten les Festes Majors de l'Eliana del 2017, marcades per la seua àmplia oferta lúdica i cultural
6/07/2017
  • El Saló de Plens de l'Ajuntament de l'Eliana va acollir ahir la presentació de les Festes Majors del municipi. L'alcalde de la localitat (Salva Torrent) i l'edil de Festes (Enrique Martínez) van acompanyar els clavaris majors (Antoni Aguilar i Carlos Montaner) i la festera major de la Puríssima (Elena Coll). El municipi convida a tots a passar unes jornades amb molta diversió, però sense que eixe entreteniment genere molèsties a altres veïns. 
 
L'Eliana es prepara per a viure, un any més, les seues Festes Majors: unes jornades en les quals s'aniran succeint les activitats lúdiques, al mateix temps que es combinarà la tradició amb una proposta cultural interessant. Passat i futur es barregen i són el millor exemple del que és l'Eliana: un municipi acollidor i dinàmic, amb una variada oferta que agrada a totes les edats i a qualsevol tipus de públic.
 
Del 7 al 17 de juliol, l'Eliana es convertirà en un torrent d'activitats de tot tipus, emmarcades en les Festes Majors del municipi: en elles, es rendeix honor a la Mare de Déu del Carme (amb Antonio Aguilar Navarro com a clavari major); al Santíssim Crist del Consol (sent el seu clavari major Carlos Montaner Marco); i a la Puríssima (que té enguany a Elena Coll Espinosa com a festera major).
 
En les Festes Majors de l'Eliana hi haurà temps per a celebrar activitats de naturalesa religiosa (processons, cercaviles i misses en honor als patrons, així com el trasllat de la imatge de la Mare de Déu del Carme) amb activitats lúdiques (mascletà, paelles, cavalcada, nits amb actuacions musicals, ball del Gegant i la Geganta, teatre, activitats infantils, albades, balls valencians i rondalles... i la tradicional cordà). I no podem oblidar el 'Sopar de la Solidaritat'...
 
També hi haurà temps per a la Cultura, amb la ruta històrica pel municipi (a les 11:00 hores del 8 de juliol). També actuarà la Unió Musical de l'Eliana (tant la seua Orquestra Simfònica com l'Orquestra Clàssica de Guitarres i la Jazz UME Big Band).
 
Durant la presentació, l'edil de Festes (Enrique Martínez) va destacar la varietat en l'oferta d'aquestes Festes Majors: "Són unes jornades que es preparen al llarg de tot l'any. Hi ha propostes de tot tipus i per a tots els públics. Convidem a tots els habitants de l'Eliana a participar, i també a gent d'altres localitats veïnes: només demanem a tots ells respecte i un comportament cívic durant les festes".
 
L'alcalde i edil de Cultura, Salva Torrent, va incidir en la importància de les Festes Majors de l'Eliana: "Les nostres festes defineixen la identitat com a poble. El consistori es coordina amb les clavaries per a oferir unes festes que respecten les tradicions i afigen noves propostes, perquè tot el municipi participe d'elles. A més, aquestes festes també dinamitzen el sector hostaler local i també açò és important".

 

Campanya Municipal: per unes festes responsables i saludables.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30