Gent Gran
El Taller de Teatre de Jubilats i Pensionistes representa hui, a les 18:00 hores, l'obra teatral 'Adivina quién soy'
11/07/2017
  • Hui, a les 18:00 hores, l'Auditori Municipal de l'Eliana acollirà la representació 'Adivina quién soy', un muntatge efectuat pels alumnes i alumnes del Taller de Teatre per a Jubilats i Pensionistes que s'organitza des de l'àrea de Persones Majors del consistori de la localitat.
 
La regidoria de Persones Majors s'encarrega d'oferir a jubilats i pensionistes la possibilitat de participar en diferents activitats orientades a un 'envelliment actiu' que permeta a les persones majors participar en iniciatives que conjuminen entreteniment, formació i capacitat per a socialitzar-se amb altres veïns i veïnes.
 
Un d'aquests exemples són els tallers formatius i les activitats complementàries que es dirigeixen a aquests dos col·lectius (jubilats i pensionistes). Hui, es podrà gaudir de la representació 'Endevina qui sóc', en el qual els membres del Taller de Teatre podran exhibir tot el que han aprés durant enguany, en les classes que ha coordinat Sefa Bernet.
 
Les persones que desitgen veure aquesta obra de teatre han d'acudir a l'Auditori Municipal de l'Eliana, a les 18:00 hores. L'entrada és lliure. L'edil de l'àrea de Persones Majors en l'Ajuntament de l'Eliana, Eva Santafé, ha assegurat que és un magnífic exemple de com "si es té una actitud positiva i activa, qualsevol edat és bona per a implicar-se en projectes que conjuminen un vessant lúdic amb una altra de tipus formatiu. És important tenir vitalitat, relacionar-se amb altres persones i gaudir de cada etapa de la vida, amb propostes que resulten tan interessants com beneficioses per als qui participen en elles".

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30