Seguretat Ciutadana
La web de l'Ajuntament ofereix consells útils de la Policia Local per a la població
10/03/2017
  • Des de l'Àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de l'Eliana posem a la disposició de la ciutadania una sèrie de consells que poden ser consultats. Els ofereixen agents de la Policia Local, els qui donen a conéixer una sèrie de senzilles pautes que ajuden a evitar situacions problemàtiques.
 
Els agents de la Policia Local de l'Eliana compartiran amb els veïns i les veïnes del municipi una sèrie de consells amb els quals es vol fomentar uns costums que poden ajudar a la ciutadania en diferents àmbits: incrementar la seguretat viària, aconseguir una adequada manipulació de materials pirotècnics, evitar que es produïsquen robatoris en habitatges o recomanacions per a complir amb determinades normes que regeixen en la nostra societat.
 
Les persones que desitgen conéixer aquests consells poden fer-ho, entrant en la web de l'Ajuntament de l'Eliana (www.leliana.és): una vegada en ella, el primer que ha de fer-se és posicionar el ratolí sobre el menú Àrees; després, se situa el punter sobre la segona opció en el menú desplegable (Seguretat Ciutadana); i, finalment, es fa clic en l'opció Consells de la Policia.
 
Aquests suggeriments aniran modificant-se de forma regular, depenent de l'època de l'any en què ens trobem: ara, davant la proximitat de les Falles, s'ofereixen una sèrie de recomanacions encaminades a evitar que la població menor d'edat faça un mal ús dels materials pirotècnics. De la mateixa manera, també s'oferiran consells que és recomanable seguir al llarg de tot l'any: un bon exemple són les indicacions que aporta la Policia Local per a millorar la seguretat en els vehicles estacionats.
 
Evitar deixar objectes de valor a la vista, assegurar-nos que el cotxe s'ha estacionat correctament (i amb el fre de mà ben accionat) o fer una foto a la matrícula del vehicle pot ajudar a evitar que es produïsquen robatoris, s'ocasionen accidents o es puga tramitar amb major eficàcia qualsevol denúncia relacionada amb els vehicles.
 
Aquesta nova via de comunicació de la Policia Local amb els habitants de l'Eliana sorgeix per a transmetre els seus coneixements i contribuir a una major seguretat en diferents àmbits. Amb un sistema accessible i unes indicacions senzilles i fàcils de seguir, es pot millorar la convivència en el municipi, evitant-se situacions problemàtiques i contribuint a harmonitzar el tracte amb els habitants del municipi.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31