Formulari de cerca

Diumenge 02 de Desembre de 2018
Dl, 11/12/2018 - 11:45
Deportes
ESPORTS
“César tots estem amb tu” lema del partit benèfic que unirà a València CF i Llevant UD Veterans
El Poliesportiu Municipal de l'Eliana acollirà aquesta trobada solidària el diumenge 2 de desembre a partir de les 11:30 hores.
 
Els equips de veterans del València CF i Llevant UD han organitzat un partit benèfic, que se celebrarà el diumenge 2 de desembre des de les 11.30 hores, en el Poliesportiu Municipal de l'Eliana, amb l'objectiu de recaptar fons per al tractament de rehabilitació de César Cuartero, veí de l'Eliana i alumne del col·legi l’Olivera.
 
César, es troba actualment en el Centre de Rehabilitació Neurològica Integral de la Fundació Foltra, on dia a dia lluita per recuperar-se d'una hemiplègia produïda per un episodi d'hemorràgia intracraneal, que va patir al pati del col·legi.
 
“César, superant-se dia a dia. Tots estem amb tu” és el lema davall el qual s'han unit els equips de veterans dels dos clubs valencians per a col·laborar amb aquesta causa solidària. Per a la recaptació de fons s'han posat en marxa 3 vies, un donatiu d'accés al partit de 2 euros per a assistir al partit, la venda de polseres solidàries amb el lema “César superant-te dia a dia” a 1 euros i la Fila Zero, en la qual podrà fer-se un ingrés al número de compte ES07 2100 4943 9122 0015 9019.
 
L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent ha destacat que l'Eliana és un municipi solidari, que es bolca amb aquest tipus d'actes i per això anime a tots els veïns i veïnes a col·laborar amb César i la seua familia”

 

 
Site developed with Drupal