Formulari de cerca

Divendres 30 de novembre de 2018
Dm, 11/27/2018 - 10:45
Deportes
ESPORTS
L'Eliana homenatja l'atleta Concha Montaner en el seu comiat de l'esport d'elit
L'acte tindrà lloc el divendres 30 de novembre a partir de les 19.00 a l'Auditori de l'Eliana
 
L'Ajuntament de l'Eliana ha preparat, per a divendres que ve 30 de novembre a partir de les 19 hores a l'Auditori Municipal, un homenatge a la seua atleta més internacional, Concha Montaner, després que haja anunciat la seua retirada de l'atletisme d'elit. Amb aquest acte, el seu municipi vol reconéixer la gran carrera d'una de les millors saltadores de longitud de la Comunitat Valenciana.
 
Entre el seu palmarés Concha Montaner compta amb el títol de Campiona del Món Júnior, aconseguit l'any 2000, una medalla de bronze en el Campionat del Món de 2006, 18 títols de Campiona d'Espanya en salt de longitud i un en els 100 metres llisos, així com la seua participació en els Jocs Olímpics de Sydney 2000, Pekín 2008, Londres 2012 i Rio de Janeiro 2016.
 
Des del consistori municipal es vol fer partícip de l'homenatge  a tots els veïns i veïnes de l'Eliana “Concha Montaner és la gran atleta del nostre municipi, s'ha convertit en un referent internacional de l'esport i ha portat el nom de l'Eliana allà on ha anat. Per això, volem reconéixer la seua gran carrera i convidar a tots els veïns a assistir divendres que ve a l'Auditori i recordar-los que poden recollir les entrades en el Poliesportiu Municipal”, ha destacat l'alcalde Salva Torrent.
 
Site developed with Drupal