Formulari de cerca

Refugianostrum

 

 

Aquesta iniciativa sorgeix impulsada per un grup de veïnes de l’Eliana amb l’objectiu d’aportar el seu esforç per tal d’organitzar una recollida solidària de material de primera necessitat i fer-lo arribar als campaments de persones refugiades provinents de la guerra a Síria i que actualment es troben a Grècia. La campanya comprèn, en aquest sentit, dues actuacions: l’arreplegada de menjar i productes, d’una banda i, d’altra, l’obtenció –mitjançant un concert i una subhasta solidària- dels fons necessaris per a abonar el cost de l’enviament del material per via marítima, sota la coordinació de l’associació SOS Refugiados (https://sosrefugiados.wordpress.com).

Refugianostrum ha incorporat, així mateix, la comunicació i el treball amb grups d’alumnes dels centres educatius Helios, IES l’Eliana, CEIP l’Olivera, CEIP Verge del Carme, CEIP Garbí i CEIP Montealegre, amb els quals s’han compartit materials d'informació i sensibilització (Descarregar Power point centres educatius).

 

RECOLLIDA DE MENJAR I MATERIAL HUMANITARI

Del dilluns 3 fins al dissabte 8 d’abril

Antic edifici de correus: c/ Félix Rodríguez de la Fuente, 4

Horari:

- De dilluns a divendres, matí de 10.00 a 12.00 i vesprada de 18.00 a 20.00 hores

- Dissabte, matí d´11.00 a 13.00 hores

NECESSITATS ACTUALS

Per favor, dur només productes dels inclosos al següent llistat:

 • MENJAR: llet, sucre, sal, café, te, crema de cacau, melmelades, sucs, tomaca en conserva, formatge, oli.
 • MEDICAMENTS I HIGIENE: ibuprofèn, paracetamol, antibiòtics d'ampli espectre (amoxicil·lina, ...), xarops per a la tos, material de cures (desinfectants, benes, cotó), protectors solars, tovalloles humides, bolquers, gel, xampú.
 • ROBA: pantalons curts d'home, roba interior nova (home, dona, xiquet/a) i gorres de totes les mides.
 • PRODUCTES DE NETEJA DOMÈSTICA.
 • JOCS DE TAULA (no joguets).
 • CADIRES DE PASSEIG PER A BEBÉ (plegables tipus tisora).

 

CONCERT SOLIDARI

Dissabte 1 d’abril, a les 20.00 hores

Auditori Municipal de l’Eliana (Plaça del Jutge Miquel Comes, 1)

 • Ester Andújar (veu)
 • Arantxa Domínguez (veu)
 • Joan Amèric (veu)
 • Eva Dénia (veu)
 • Cristina Blasco (veu)
 • Ricardo Belda (piano)
 • Manuel Hamerlinck (guitarra)
 • José Luis Porras (contrabaix)
 • Felipe Cucciardi (bateria)

Amb la col·laboració de Nora Pastor (veu), Fidel Vilahomat (trompeta) i Cor de l’Eliana.

Els/les artistes, els quals col·laboren de manera altruista, interpretaran una selecció de temes dels seus repertoris, amb enfocament jazzístic.

Donatiu mínim: 7€

Punts de venda anticipada d’entrades:               

 • Café de Lidora (c/ Palau).
 • Bar Torrent (plaça del País Valencià).
 • Forn de Les Neus (c/ Major).

S’instal·larà a l’accés a l’auditori un punt de recollida. Per a col·laborar, consultar el llistat de “necessitats actuals”, disponible a l’apartat de recollida de menjar i material humanitari.

 

SUBHASTA SOLIDÀRIA

Diumenge 9 d’abril, a les 12.00 hores

Centre de Formació de Persones Adultes (c/ Parc s/n)

Inauguració de l’exposició d’obres que s’instal·larà amb caràcter previ a la subhasta i al mateix Centre de Formació de Persones Adultes: dilluns 27 de març a les 19.30 hores.

Subhasta pública d’obres artístiques: Vicente Gascón, Carmen Cebrián (Mayne), Lorna Benavides, Pepe del Campo, Nora Pastor, Pepa A. Arróniz, Concha San Juan, Rosa Vicent Camps, Paco Puchalt, Carlota Marqués (Cota), Lluís Beltrán, Amparo Cerveró, Vicente Misas, Rosario Martín, María José Marco, Joaquín Abril, Azucena Abril, Caliz Pallarés, Lola Gallent, Evelyn Kuiper, Josep Cases, Mebrandt, Kike Gordillo, Trini Ballester.

Totes les obres han estat cedides gratuïtament pels artistes.

Consulteu el catàleg d’obres cedides

ACTUALITZACIÓ POSTERIOR A LA SUBHASTA: les obres no adjudicades, les quals es recullen al catàleg actualitzat, podran adquirir-se pel preu d'eixida fins el 25 d'abril. Per a formalitzar l'adquisició, les persones interessades poden enviar un correu electrònic a voluntariat@leliana.es indicant el nº de l'obra que desitgen comprar i les dades de contacte (nom i cognoms i telèfon).

Junt amb les accions indicades, també podeu col·laborar en la campanya fent un donatiu al compte de SOS REFUGIADOS ES55 2100 5820 910200045503, indicant al concepte la paraula "REFUGIANOSTRUM".

 

Ajudeu-nos a difondre la campanya!

- Descarregar cartell Refugianostrum en format JPG 

- Descarregar cartell Refugianostrum en format PDF

 

 

 

 

 
Site developed with Drupal