Formulari de cerca

Salva Torrent (Alcalde de l'Eliana)
Benvolguts veïns i veïnes,
 
El major repte que pot aconseguir una persona que es comprometa a treballar per la seua ciutat, el seu poble, la societat en la qual conviu, és intentar amb totes les seues forces deixar un món millor, més segur, més lliure, més solidari i amb menys desigualtats per a les futures generacions. Aquest és el meu objectiu, aconseguir que els nostres fills, els nostres néts i els que vindran després tinguen una Eliana millor que la que ens van deixar els nostres pares i els nostres avis. 
 
Des de l'arribada de la democràcia, l'Eliana s'ha caracteritzat per ser un poble de progrés i d'oportunitats, amb un fort dinamisme social i econòmic, una gran vitalitat cultural, esportiva i educadora, amb un fort teixit associatiu i ciutadà.
 
Eixe futur del que vos parle s'ha de fer amb polítiques innovadores i valentes, que paren atenció a les coses quotidianes per a millorar les col·lectives, que sumen voluntats i que siguen capaces de transformar els valors en fets concrets i coherents. 
 
Vull dir-vos que estic disposat a dedicar aquests anys de la meua vida al nostre poble, a cadascun de vosaltres. El meu compromís amb l'Eliana es remunta molts anys arrere, com a Jutge de Pau, president del Centre d'Estudis Locals de l'Eliana, clavari major del Crist del Consol (fadrí) i clavari major de la Mare de Déu del Carme (casat)... Ara, com a primer edil de la localitat, des de maig de 2015, centre els meus esforços a construir un futur millor per a tots i totes, per açò, vos anime perquè que m'ajudeu en eixa tasca, a seguir construint aquest somni compartit que és l'Eliana.

alcaldia@leliana.es 

 

 

 
Site developed with Drupal