Formulari de cerca

Benvingut a

l'Àrea de Cultura

Dj, 11/22/2018 - 19:00
Cultura
Cinc Segles de Música ofereix este dissabte un concert de Amystis
El repertori del concert ens ofereix un recorregut per la música dels segles XVI i XVII composta en la península i en el Nou Món.

El passat 27 d'octubre es va inaugurar la catorzena edició del certamen Cinc Segles de Música a l'Eliana, amb el primer concert en honor a les tres B: Bach, Beethoven i Brahms. Este dissabte, 24 de novembre, es durà a terme la segona trobada musical titulada “De nous i vells mons”, en el qual el grup Amystis oferirà un original repertori que fa un recorregut per la música dels segles XVI i XVII, composta en la península i en el Nou Món.     

El concert serà interpretat pels vocalistes Quiteria Muñoz i Beatriz Lafont (sopranes), Isabel Marí (alt) i Jose Manuel Bustamante (tenor). A més, l'actuació comptarà amb un conjunt instrumental d'aquesta època: Israel García (corneta), Víctor Belmonte (sacabutx), Robert Cases (tiorba) i Onofre Serer (percussió).    

L'agrupació Amystis és una de les més destacades quant a interpretació de música antiga. Així mateix, l'actriu Inma Ruiz llegirà textos dramatitzats perquè els assistents puguen endinsar-se en el context cultural, i sobretot literari, d'un moment de gran rellevància històrica com és la conquesta del Nou Món.     

El director d'Amystis, José Dulce Chenoll, ha sigut l'encarregat d'adaptar tant els textos com la música, que va ser composta per diversos músics dels segles XVI i XVII, entre els quals podem destacar el compositor valencià Juan Bautista Comes (1582-1712), Francisco de la Torre (1460-1505) i Juan Pérez Bocanegra (1598-1631), entre altres.     

El concert es durà a terme a les 20.00h, a l'església de la Mare de Déu del Carme i tindrà entrada lliure amb aforament limitat.

 
Site developed with Drupal