Formulari de cerca

Benvingut a

l'Àrea d'Educació

Dc, 12/05/2018 - 11:45
Educació e Infància
L'Ajuntament convoca les ajudes per a l'escolarització de menors de 0 a 3 anys
Les sol•licituds podran presentar-se fins al pròxim 28 de desembre i contemplen una ajuda de fins a 500 euros.
 
L'Ajuntament de l'Eliana ha publicat les bases per a la concessió de les ajudes per a l'escolarització de menors de 0 a 3 anys, empadronats en el municipi i matriculats en escoles infantils situades a l'Eliana. Les ajudes són d'un import màxim de 500 euros per xiquet o xiqueta sol•licitant.
 
El  concepte  subvencionable  es correspondrà amb el cost  parcial  d'escolarització. Les  quanties  màximes subvencionables  seran de 500 / 375 / 250 / 125  euros, en funció del tram de renda de cada sol•licitant detallat en el punt 10 de la convocatòria. 
 
Les persones interessades hauran de completar la sol•licitud i entregar-la en els serveis administratius del Centre Sociocultural, situat en la plaça del Jutge Miquel Comes, en horari de 09.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres. El termini per a presentar aquestes sol•licituds s'estén fins al pròxim 28 de desembre. 
 
El primer edil de la localitat, Salva Torrent, ha ressaltat la importància d'aquestes ajudes "amb la finalitat de facilitar al màxim la conciliació entre vida laboral i familiar de mares i pares, així com reduir la pressió econòmica de les famílies, fomentant la igualtat d'oportunitats”. Així mateix, ha reconegut que l'Ajuntament realitza un esforç “econòmic i humà” molt important convocant aquest tipus de subvencions i s'ha mostrat molt satisfet “amb la posada en marxa i implementació de polítiques progressistes destinades a ajudar les persones”. 
 
La convocatòria, bases i annexos per a la sol•licitud, amb tota la documentació que cal presentar, es troben publicades en la web municipal de l'Ajuntament, en l'adreça http://www.leliana.es/va/page/subvencions
 
Aquestes ajudes se sumen a altres convocatòries el termini de les quals de presentació està obert:
Ajudes Música i Dansa: fins al 5 de desembre 2018
Ajudes per al transport d'estudiants: fins al 17 de desembre de 2018
Ajudes al lloguer per a joves: fins al 26 de desembre de 2018.
Ajudes per a l'escolarització de menors 0-3 anys: fins al 28 de desembre de 2018.

 

 
Site developed with Drupal