Formulari de cerca

Benvingut a

l'Àrea de Cultura

Dc, 11/14/2018 - 14:45
Cultura
L’Ajuntament convoca les beques de formació musical i de dansa per a menors de 25 anys
• Les sol·licituds podran presentar-se fins al 5 de desembre i contemplen una ajuda de fins a 350 euros.

L'Ajuntament de l'Eliana ha publicat les bases per a la concessió de les beques per a la promoció i foment de l'aprenentatge, perfeccionament, pràctica i creativitat en els camps artístics musical i de dansa, en els diferents conservatoris públics professionals i oficials de Música i Dansa. Les ajudes són d'un import màxim de 350 euros per alumne/a sol·licitant.

Per a sol·licitar la subvenció es valorarà, en una primera fase, la realització d'activitats formatives de música i dansa l'any 2018. En una segona fase s'avaluarà el nivell de renda familiar. A més d'aquests dos requisits, les persones sol·licitants han de ser veïns de l'Eliana, no superar els 25 anys d'edat i no estar gaudint de cap altra beca finançada amb fons públics. Complint aquestes exigències, les persones interessades hauran d'emplenar la sol·licitud i lliurar-la en els serveis administratius del Centre Sociocultural, situat en la plaça del Jutge Miguel Comes en horari de 09:00 a 14:00 hores, de dilluns a divendres. El termini per a presentar aquestes sol·licituds s'estén fins al pròxim 5 de desembre.
 
L'alcalde i regidor de cultura, Salva Torrent, ha ressaltat la importància d'aquestes ajudes per a possibilitar la formació d'estudiants de disciplines artístiques: “a través de l'art aconseguim dotar-nos d'una poderosa eina per a aconseguir una societat més igualitària, crítica i oberta, per la qual cosa hem de promoure aquells ensenyaments que ens permeten avançar com a comunitat”

La convocatòria, bases i annexos per a la sol·licitud, amb tota la documentació que cal presentar, es troben adjuntes a continuació, i també publicades al web municipal de l'Ajuntament, en l'adreça http://www.leliana.es/va/page/subvencions. A més, pròximament l'Ajuntament de l'Eliana convocarà unes noves subvencions per al transport, habitatge per a joves i per a l'escolarització de menors d'entre 0 i 3 anys. Aquesta última suposa una novetat pel que fa a les oferides en anys anteriors.

 

 
Site developed with Drupal