Formulari de cerca

Benvingut a

l'Àrea de Transport

Dv, 11/23/2018 - 11:15
Transport
L'Ajuntament convoca les beques de transport per a joves fins a 30 anys
Les sol•licituds podran presentar-se fins al pròxim 17 de desembre i contemplen una ajuda de fins a 100 euros.
 
L'Ajuntament de l'Eliana ha publicat les bases per a la concessió de les ajudes al transport per a joves estudiants del municipi. Les ajudes són d'un import màxim de 100 euros per alumne sol•licitant.
 
Per a sol•licitar la subvenció és necessari estar estudiant fora de l'Eliana i ser usuari de la targeta TUIN de Metrovalencia. A més d'aquests dos requisits, els sol•licitants han de ser veïns de l'Eliana, no superar els 30 anys d'edat i no estar gaudint de cap altra beca finançada amb fons públics d'anàlogues característiques, en les bases es detallen aquestes i altres circumstàncies. També es té en compte el nivell de renda familiar, en funció d'aquesta es pot optar al 100% de l'ajuda o al 60% d'aquesta.
 
Complint aquestes exigències, les persones interessades hauran d'emplenar la sol•licitud i entregar-la en els serveis administratius del Centre Sociocultural, situat en la plaça del Jutge Miguel Comes en horari de 09.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres. El termini per a presentar aquestes sol•licituds s'estén fins al pròxim 17 de desembre. 
 
El primer edil de la localitat, Salva Torrent, ha ressaltat la importància d'aquestes ajudes per a reduir la pressió econòmica de les famílies “tenim l'obligació de construir una millor societat, fomentant la igualtat i reduint aquells obstacles que impedeixen a moltes persones perseguir els seus somnis per raons econòmiques o socials, per aquest motiu, l'Ajuntament realitza un esforç important en la convocatòria de subvencions competitives destinades a amplis sectors de la població, tals com, aquestes ajudes al transport, les relacionades amb la pràctica esportiva (cap xiquet sense esport), les orientades cap als joves i la seua emancipació (ajudes al lloguer), i les que persegueixen garantir l'educació de tota la societat (música i dansa o les ajudes a l'escolarització per a menors de 0 a 3 anys), entre altres línies estratègiques de subvenció a col•lectius i entitats socials que ajuden a construir el futur de l'Eliana”.
 
La convocatòria, bases i annexos per a la sol•licitud, amb tota la documentació que cal presentar, es troben publicades en la web municipal de l'Ajuntament, en l'adreça http://www.leliana.es/va/page/subvencions
 
 
 
 
Site developed with Drupal