Formulari de cerca

Dl, 12/03/2018 - 18:30
Esports
L'Eliana es bolca amb el partit benèfic entre veterans del València CF i Llevant UD recaptant més de 16.000€
Totes les donacions aniran integres al tractament de rehabilitació de César Cuartero
 
L'Eliana va tornar a demostrar la seua cara més solidària amb el partit benèfic organitzat pels equips de veterans de València CF i Llevant UD, a favor del tractament de rehabilitació de César Cuartero, veí de l'Eliana  i alumne del Col·legi l’Olivera, en el qual es van recaptar més de 16.000 euros.
 
Més de 2.000 persones van gaudir d'aquesta trobada en el camp de fútbol del Poliesportiu Municipal en el qual els dos equips, capitanejats per Sergio Ballesteros i Fernando Giner, van empatar a 2 gols. 
 
L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, acompanyat per la  regidora d'esports, Eva Santafé i el president de l'Associació de Clubs Esportius i del CDFB l'Eliana, va voler agrair a totes les persones assistents la seua col·laboració amb la iniciativa solidària. “Una vegada més hem demostrat que som un municipi solidari, que es bolca amb les causes solidàries. Vull donar les gràcies als organitzadors, els equips del València i el Llevant, i a la família de César per haver confiat en l'Eliana per a aquesta iniciativa”, va destacar l'alcalde. 
 
Totes les fotos de l'esdeveniment les podeu trobar acíhttps://bit.ly/2DXfRLn
 
Site developed with Drupal