Formulari de cerca

Dc, 12/05/2018 - 14:30
Participació Ciutadana
Els Premis Ciutadania seran lliurats el Dia de la Constitució
Els guardons es reparteixen en sis categories diferents i tenen com a objectiu reconèixer la trajectòria de persones i col•lectius que han influït positivament en la convivència i el desenvolupament de l'Eliana.

Un any més, l'Ajuntament de l'Eliana es disposa a lliurar el 6 de desembre, Dia de la Constitució, els seus Premis Ciutadania. La Comissió encarregada d'atorgar els guardons es va reunir el passat 15 de novembre i va decidir què persones i entitats serien els que rebrien els Premis.

En la categoria de “Millor Expedient Acadèmic de l'IES l'Eliana” el premi ha sigut atorgat a Félix Moreno Peñarrubia; el de “Empresa i Comerç” a l’Associació de Comerciants de l'Eliana; el de “Esports” a l'atleta Concha Montaner Coll; el “Premi al Ciutadà” a José Cerezo Guillem; el de “Cultura” a Teatreliana; i el de “Educació” ha sigut atorgat a l'Associació Salamandra i a Inmaculada Mondría Sáez.

L'Ajuntament convida a tota la ciutadania a participar en l'acte de lliurament de premis, convocant als veïns i veïnes el dijous 6 de desembre a les 10:45 en la Plaça del País Valencià, on s'iniciarà una marxa cívica fins al Centre Sociocultural, lloc on, per primera vegada en la història dels Premis, es procedirà a les 11:30 al lliurament a les persones i entitats guardonades en la sala del Nou Espai Cultural.
 

 
Site developed with Drupal