Formulari de cerca

Benvingut a

l'Àrea de Cultura

Dl, 11/26/2018 - 20:00
Cultura
La XVII edició de “Escrits a la Tardor” ja té als seus guanyadors
• El lliurament de premis se celebrarà el pròxim 14 de desembre en un esdeveniment cultural amb diversos actes programats.

La XVII edició del certamen de relats curts “Escrits a la Tardor” ja té als seus guanyadors: en la Categoria Primera, s'atorga el premi al relat en castellà Variaciones de Raúl Clavero Blázquez (Madrid), amb una dotació econòmica de 900€. Quant al relat en valencià, el premiat és Vida i mort d’un mosquit de Sergio Ramada Cervera (Vilamarxant), dotat econòmicament en 1.400€. En la Categoria Juvenil, tant la modalitat en castellà com en valencià d'aquesta edició s'han declarat desertes.     

El lliurament de premis als autors se celebrarà el divendres 14 de desembre en la nova sala del Centre Sociocultural de l'Eliana (plaça Jutge Miquel Comes, 1), un esdeveniment que comptarà amb la representació teatral de Sense tir de gràcia, un dels relats premiats l'any passat. Esta representació serà a càrrec del grup Teatreliana, sota la direcció de Sefa Bernet, i en la qual també participarà l’Escoleta del Cor de l'Eliana. La cita serà a les 19:00h, amb entrada lliure i aforament limitat.    

“Escrits a la Tardor” suma ja 17 anys de trajectòria, consolidat com un certamen reconegut dins i fora de l'Eliana. Tant en aquesta edició com en les passades han sigut nombrosos els participants i guanyadors/es procedents d'altres ciutats i províncies d'Espanya. Així doncs, el certamen continuarà, com cada tardor, incentivant la creació literària inèdita i lliure per a totes aquelles persones que vulguen endinsar-se en el món del relat.

 

 
Site developed with Drupal